Onderkleding van exclusieve merinowol

Onze collectie van exclusieve merinowol is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en bewegingsvrijheid. De producten zijn daarom ideaal voor tijdens het sporten en buiten activiteiten.

De term “exclusief” wordt gebruikt omdat de wol van een bijzonder fijne kwaliteit is, gemaakt van een uitzonderlijk dunne draad. De wol voelt daarom heerlijk glad en zacht aan tegen de huid. Het is uit één stuk gebreid, waardoor het materiaal dicht en niet doorschijnend is.

De producten in exclusieve merinowol hebben een close-fit vorm die de bewegingen van het lichaam volgt. Voor de naden is een speciale platte methode gebruikt. Dit betekent dat de naden niet drukken op de huid - zelfs niet als je meer lagen aan hebt of bijvoorbeeld een rugzak draagt.

Het grootste voordeel van het gebruik van merinowol voor sportkleding is echter het natuurlijke vermogen van de wol:

     
  • Temperatuur regeling: Merinowol houdt je koel als het warm is en warm als het koud is.
  • Zweet absorptie: Merinowol kan tot wel 33% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen.
  • Transpiratiegeur: Merinowol bindt het vocht binnen de structuur van de wol vast waardoor u beschermt bent tegen nare transpiratie geurtjes.

Was instructies: De producten van exclusieve merinowol kunnen gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine. Toch is het belangrijk dat het apparaat is ingesteld op een 30 graden wolprogramma en er wolwasmiddel wordt gebruikt. Je kunt hier meer lezen: Was instructies wollen ondergoed.

 

 

Exclusieve merinowol voor de hele familie