Baby bivakmuts van wollen terry kastanjebruin

Laat uw commentaar hier achter

Artikelnummer: 5234-193-781

Zachte biologische muts van wollen terry.
100% BIO-Merinowol, mulesing-vrij: ja

Nordic Ecolabel

€ 23,99

Inclusief BTW
Meer besparen?
Meer besparen?

Inclusief BTW

Klaar voor verzending

Selecteer een variant

  Gratis bezorging boven de €80,- (Anders €4)

  Levertijd: 4-6 werkdagen (Verzending direct vanuit Denemarken)

  Gratis retourzending


  Gratis bezorging boven de €80,- (Anders €4)

  Levertijd: 4-6 werkdagen (Verzending direct vanuit Denemarken)

  Gratis retourzending

Productdetails

Zachte muts voor koude dagen

Met de baby muts van DILLING heb je een chique en functioneel product dat jouw baby warm en droog houdt op koude dagen. De terry is iets dikker dan onze normale merino wol, maar is net zo duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

Kleur: Kastanjebruin

Gewicht van het materiaal: 225 gr/m2

Materiaal: 100% BIO-Merinowol, mulesing-vrij: ja

Maten: 80/92 (9-12 Maanden)

Type: Mutsje

Bijzondere kenmerken van dit product: De baby bivakmuts wordt verwerkt en geverfd in onze eigen ververij. Daarbij wordt geen gebruikgemaakt van chloor en zware metalen. Doe iets goeds voor je baby en het milieu!

Ideaal voor: Voor reizen in de herfst en winter. De baby bivakmuts is een echte hit, vooral op koude dagen. Het beschermt tegen kou en wind en zakt niet af. De natuurlijke wol is vuil- en waterafstotend.

Het product is gecertificeerd volgens:

De biologische wol en katoen die we bij DILLING inkopen zijn al GOTS gecertificeerd. Klik hier om het certificaat te zien.

DILLING heeft besloten om zich te laten certificeren met het Nordic Ecolabel, omdat het een sterke criteria heeft omtrent het gebruik van verf en chemicaliën in het productieproces, dit ten opzichte van het GOTS certificaat.

Het GOTS certificaat staat beperkte gebruik van zware metalen toe in het verf proces, maar dan alleen voor de kleuren blauw, groen en turquoise.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende eco-labels en criteriums: Overzicht eco-certificaten..

Omschrijving van de kwaliteit


 

 
 

BIOLOGISCHE MERINOWOL VAN TERRY

Onze wol van terry is voor wie houdt van een zachte en dikke wolsoort. Dit is een biologische wolsoort, maar de breitechniek die gebruikt wordt onderscheidt het van onze originele biologische wolsoorten. De stof is gebreid als terry, waardoor het vanbinnen zacht en wollig is terwijl de stof van buiten glad is. De wol van terry is niet geschikt als ondergoed, maar wel als tussenlaag voor koude dagen of zomernachten.

Onze wol van terry ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling. Dit is een elektrische schokbehandeling die ervoor zorgt dat de wol erg zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel is ruw, ook wel onbehandeld genoemd, en de natuurlijke eigenschappen van wol om te isoleren, vocht te absorberen en te beschermen tegen nare geurtjes blijven daardoor intact.

We raden aan om alle wolproducten van terry te wassen met wolwasmiddel op het wolwasprogramma van 30 graden.
Lees meer...Onze wol van terry ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling. Dit is een elektrische schokbehandeling die ervoor zorgt dat de wol erg zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel is ruw, ook wel onbehandeld genoemd, en de natuurlijke eigenschappen van wol om te isoleren, vocht te absorberen en te beschermen tegen nare geurtjes blijven daardoor intact.

We raden aan om alle wolproducten van terry te wassen met wolwasmiddel op het wolwasprogramma van 30 graden.

 

Laat een reactie achter

Laat uw commentaar hier achter