4 redenen waarom je in de zomer voor wol / zijde moet kiezen

Onze nieuwe merino wol / zijde collectie voor kinderen en baby’s staat nu online - en om eerlijk te zijn, zijn we er zelf erg enthousiast over. Het materiaal is licht en luchtig en is perfect voor de hete zomer waar de meesten van ons op hopen.


4 redenen waarom je in de zomer voor wol / zijde moet kiezen

Als je het ons vraagt, is merino wol / zijde de voor de hand liggende keuze voor de zomergarderobe, omdat het materiaal dun is en de meest verbazingwekkende, natuurlijke eigenschappen heeft.ADEMEND

Biologische merino wol en zijde zijn beide natuurlijke materialen die de huid laten ademen en voor een goede ventilatie zorgen.

THERMOREGULEREND

Wanneer je je kind in merino wol / zijde kleedt, kun je erop vertrouwen dat de kleding ervoor zorgt dat je kind dag en nacht een comfortabele temperatuur zal behouden.

VOCHTABSORBEREND

Merino wol kan tot 33% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. Dit betekent dat je kind tijdens het spelen of slapen kan zweten zonder daarna nat en koud te worden.

UV-BESCHERMING

Natuurlijk moet je altijd de drie-eenheid in acht nemen: schaduw, zonnehoed, zonnebrandcrème - maar een dunne laag wol op het lichaam is een geweldige aanvulling, omdat de wol een natuurlijke hoge bescherming tegen de zon heeft.