Een koude start van 2016 – zo kunt u de vorst aan

Een koude start van 2016 – zo kunt u de vorst aan


En toen werd het koud.
Najaar 2015 was bijzonder warm, gevolgd door de warmste december maand sinds heugenis. Nu wordt het steeds kouder en dat is te merken!

Herkent u deze situaties?

 

Onderweg naar het werk:

Automobilist:Autoruiten zijn ontdooid en u zit in uw auto, helaas duurt het een tijdje voor dat het warm is in de auto.

Oplossing:

Automobilist: Zorg voor een goede laag isolerende wol die direct op uw huid aansluit om de kou geen kans te geven. Draag goede handschoenen tijdens het ijs vrij maken van uw autoruiten. Maar doe ze meteen uit als u gaat rijden.

 

Onderweg naar het werk:

Onderweg naar het werk: U fietst zo hard als u kunt om het sneller warm te krijgen. Als u dan eindelijk op uw werk aankomt is uw rug nat van de zweet. Nu moet u lang wachten tot uw kleding is opgedroogd.

Oplossing:

Fietser: Trek DILLING wollen ondergoed aan om uw lichaam warm te houden en om de transpiratie vocht te absorberen. U komt droog en warm aan op uw werk, de zweetlucht is ook verleden tijd.

 

Op het werk:

Op kantoor Blij dat u de hele dag binnen mag zitten, maar zelfs dat kan een koude lange dag worden, als u de hele tijd stil moet blijven zitten.

Oplossing:

Op kantoor: Om uw lichaam lekker op temperatuur te houden, kunt u onder uw kleding een van onze fijne, isolerende wollen hemd voor heren of dames aantrekken.

 

Op het werk:

Bouwvakker: U krijgt voldoende beweging, maar moet uw lichaam beschermen tegen de winterkou tijdens het werk buiten of in de nieuwbouw zonder verwarming.

Oplossing:

Bouwvakker: Als u buiten in de kou werkt, is het belangrijk dat uw lichaam op temperatuur is. Om uw lichaamswarmte te behouden kunt u het beste thermoondergoed dragen.

 

Vrijetijdsbesteding:

Outdoor activiteiten: Toen werd het januari en u wilt graag naar buiten om hard te lopen. Maar als u, net als vele anderen, niet de optimale conditie heeft en daarom vaak van tempo moet wisselen tussen hardlopen en wandelen dan kunt u snel afkoelen.

Oplossing:

Outdoor activiteiten: Als u ons sportondergoed aantrekt, helpt het u uw transpiratie te absorberen en toch droog en warm te blijven.
 

 

Vrijetijdsbesteding:

Op de bank: U gaat lekker languit op de bank na een lange dag op uw werk of na en zware week – maar u ligt niet echt lekker. Uw broek zit te strak, uw overhemd of blouse wordt gekreukt en misschien staat de verwarming niet hoog genoeg.

Oplossing:

Op de bank: Trek een lekkere warme set van ons lange, biologische ondergoed aan. (kan evt. met een wollen deken gecombineerd worden voor optimaal comfort).

 

Op de speelplaats:

Kleine kinderen: Of uw kinderen nu naar een kinderdagverblijf of kleuterschool gaan, zijn ze vast en zeker heel wat uurtjes lekker buiten aan het spelen ongeacht het jaargetijde. Zonder de juiste kleding kunnen ze het erg koud hebben.

Oplossing:

Kleine kinderen: Behalve wanten, mutsen en winterpakken is het belangrijk dat de kinderen warm ondergoed aan hebben. Ons biologische wollen ondergoed kan uw kind helpen de hele dag een behagelijke lichaamstemperatuur te behouden ook tijdens het middagdutje.

 

Op de speelplaats:

Schoolkinderen: Als uw kinderen de leeftijd hebben bereikt dat ze naar de basisschool gaan, spelen ze veel buiten in de pauzes, waarna ze weer binnen stil zitten. Zo kunnen ze snel een verkoudheid oplopen.

Oplossing:

Schoolkinderen: Met ons wollen ondergoed voor kinderen kan uw kind gerust buiten spelen zonder dat de kleding vochtig wordt, omdat de wol in staat is zweet te absorberen en weg te voeren van het lichaam. Uw kind houdt zo een perfecte lichaamstemperatuur, zowel binnen als buiten.

 

 

Merinowol ondergoed voor de hele familie