Fashion revolutionOp 24 april 2013 verloren 1.134 mensen hun leven in Bangladesh, toen het gebouw Rana Plaza instortte. Er vielen ook meer dan 2500 gewonden. Dit is helaas maar één van de vele voorbeelden van sociaal-maatschappelijke rampen die plaatsvinden in de textielindustrie.

Op Fashion Revolution Day zeggen wij dan ook: GENOEG IS GENOEG!

Denk aan de slachtoffers in Bangladesh en vraag u zelf eens af hoe uw kleding geproduceerd wordt: Wat is de reële prijs voor een spijkerbroek of een t-shirt? Wie heeft de knoopjes op uw lievelingsjurk genaaid? Help op deze manier het bewustzijn te vergroten in onze maatschappij, alleen zo kunnen wij samen zorgen voor veranderingen.

Het is voor ons bij DILLING van groot belang dat geen enkel productieproces verborgen gehouden hoeft te worden. Ons ondergoed wordt geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa en wij bezoeken regelmatig onze leveranciers. Alleen op deze manier kunnen wij u verzekeren dat de werkomstandigheden in het hele proces fair zijn.

Wij willen graag ons steentje bijdragen door ondergoed op een verantwoordelijke manier te produceren, zodat u en uw gezin met een gerust hart onze kleding kunt dragen en u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën of een twijfelachtige herkomst. DILLING ondergoed kunt u met een zuiver geweten dragen!

Bij DILLING zijn deze principes een vast onderdeel van een lange traditie in ons familiebedrijf. Fashion Revolution Day is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat eerlijke en verantwoorde productie de standaard wordt in de hele textielbranche.

Help ons hierbij! Deel deze blog post en hou uzelf op de hoogte via dilling.nl en www.fashionrevolution.org!   

#FashRev #whomademyclothes #wemadeyourclothes