Heeft u het ook vaak steenkoud?

Kent u dat gevoel: dat u bij de bushalte staat te bevriezen? U staat te rillen van de kou en hoopt dat de bus er snel aan zal komen. Dit is zo'n dagelijks situatie waarbij wollen ondergoed goed kan helpen en dat is wat we met onze nieuwste foto's hebben willen uitbeelden.

Er is alleen één probleempje: normaal gesproken, zie je het ondergoed van mensen niet wanneer zij in de stad rondlopen.

 

 
 

In de video kunt u zien hoe het eraan toe ging bij de photoshoot in Kopenhagen met onze modellen Sofie en Alexander, fotograaf Mingo en wat extraatjes van dichtbij en ver weg.

De achterliggende gedachte

Als je ondergoed uit natuurlijke materialen vervaardigt, lijkt misschien de meest logische plaats om foto's te nemen een idyllische natuurlijke omgeving; zo'n plek uit onze dromen. Hoe het ook zij, we concluderen bij Dilling dat een groot deel van onze klanten in de grotere steden woont en dat onze producten daar dus ook gedragen worden.

Bij onze meest recente photoshoot hebben we daarom gekozen de focus te leggen op situaties die velen van ons in ons dagelijkse leven tegenkomen: het fietstochtje naar het werk op de vroege maandagochtend, het wachten bij de bushalte waarbij je staat te koukleumen, het café bezoek met vrienden.

Zoals u in de video kunt zien, hebben de modellen het in de verschillende scenario's behaaglijk warm, want ze dragen het juiste ondergoed. De toeschouwers zijn echter gekleed in dikke lagen kleding en hebben het nog altijd koud. Dit is het verschil dat wol kan maken en is de reden dat wol in dagelijkse situaties goed kan helpen, waar je je ook bevindt.