Alle bestellingen worden zoals gewoonlijk verzonden en bezorgd. Wij bieden tijdelijk gratis thuisbezorging.

Kopenhagen Fashion Top 12 mei 2016 Maatschappelijk verantwoord innoveren!

Met meer dan 1.200 deelnemers is de Kopenhagen Fashion Top het grootste evenement in de duurzame mode industrie. Dit is alweer het zevende jaar dat het Deense Fashion Institute samen met het Nordic Fashion Association (het non-profit initiatief) dit grote evenement organiseren. Elk jaar zijn er weer beroemdheden, deskundigen en politici aanwezig.

De mode-industrie is een van de industrieën die onze planeet het meest schaadt. Ook al is de mode zichtbaar we hebben er iedere dag weer mee te maken, weinig mensen weten daadwerkelijk wat er achter de schermen afspeelt. We staan niet stil bij de productie van een shirt of jeans. Wat zou een goedkope trui nou echt hebben gekost? Al in 2014 bracht de Fashion Top een paar grote projecten onder onze aandacht om klanten te informeren, maar ook ontwerpers over sociale, ethische en milieukwesties.


Kopenhagen Fashion Top 12 mei 2016 Maatschappelijk verantwoord innoveren!


Dit jaar op 12 mei zijn er veel experts, journalisten, politici en andere sleutelfiguren van de mode-industrie aanwezig in de Kopenhagen Concert Hall waar het evenement wordt gehouden. Het onderwerp van dit jaar is "verantwoordelijke innovatie” We staan voor de uitdaging om de mode-industrie te hervormen en duurzamer te maken. We moeten gaan nadenken over de ouderwetse productie processen, en het bespreekbaar maken van een nieuwe milieuvriendelijke en duurzame productie.

De Fashion Top 2016 wordt ondersteund door vele bekende mensen zoals kroonprinses Mary van Denemarken, EU-commissaris voor de industrie Elzbieta Bienkowska en nog vele belangrijke en invloedrijke personen. De Fashion Top van Kopenhagen is een kans om deze mensen bij elkaar te brengen om een oplossingen te vinden voor een betere mode-industrie in de toekomst!