Samen steunen wij Het Vergeten Kind


Ook dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de Black Friday-kortingen over te slaan. In plaats daarvan doneren wij 20% van de omzet op deze datum aan de organisatie Het Vergeten Kind. De reden hiervoor is deels de invloed van een coole dame die hier bij DILLING een grote indruk op ons heeft gemaakt.

 

Samen steunen wij Het Vergeten Kind

Samen steunen wij Het Vergeten Kind

 

Drie jaar geleden werden we gecontacteerd door een dame met een missie.
Haar naam was Helene Rosenbrandt en zij was op een missie. Helene vertelde ons dat ze ervoor zou zorgen dat elk kind in Denemarken, dat werd behandeld voor kanker, een zachte en huidvriendelijke muts zou krijgen. Toen haar zoon op 5-jarige leeftijd werd behandeld voor kanker, was zijn grootste zorg dat hij zijn haar zou verliezen en dat mensen naar hem zouden staren. Ze vonden het moeilijk om een pet of muts voor hem te vinden die op zijn kale hoofd comfortabel aanvoelde. Maar Helene was er zeker van dat zij hiervoor een oplossing kon vinden.

 

Samen steunen wij Het Vergeten Kind

Samen steunen wij Het Vergeten Kind

De zoon van Helene is nu zo gezond als een vis. Maar Helene is nog steeds bezig met het ontwikkelen van mutsen en staat aan het hoofd van het project komfee.dk. Een project dat zachte en huidvriendelijke mutsen maakt van het milieuvriendelijke weefsel dat wij bij DILLING doneren.


Een grote indruk
Helene en het project komfee.dk hebben echt een grote indruk op ons gemaakt hier bij DILLING. Dit is gedeeltelijk de reden waarom we ervoor hebben gekozen om de Black Friday-kortingen dit jaar over te slaan en in plaats daarvan 20% van de omzet te doneren aan een goed doel. Het zijn de kleine dingen die tellen, zoals de mutsen van Helene. Of een luisterend oor bieden aan een kwetsbaar kind en hen een stem geven, zoals de Nederlandse organisatie Het Vergeten Kind doet.


De organisatie die wij samen steunen
Vorig jaar hebben we met jullie hulp 707 euro opgehaald voor Het Vergeten Kind. Dat is natuurlijk geweldig! We hopen dat jullie ons ook dit jaar weer willen helpen.

Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren die in onveilige of instabiele thuissituaties in Nederland wonen.

“Het geven van hulp aan vergeten kinderen houdt niet op met een eenmalige glimlach of tijdelijke steun. Het Vergeten Kind voert een programma met twee strategische pijlers. Met pijler 1 ‘Directe hulp’ organiseren we activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. En met pijler 2 richten we ons op duurzame, structurele verbetering van hun situatie.”

Je kunt nog veel meer lezen op: hetvergetenkind.nl.


Samen steunen wij Het Vergeten Kind

Samen steunen wij Het Vergeten Kind