Veilig van de zon genieten - met kleding met UV-bescherming

Mensen houden van de zon, het is echter belangrijk om u tegen de gevaarlijk UV-straling te beschermen. De UV-index (UVI) is de indicatie voor de zonnebrand veroorzakende UV-straling en al vanaf een UV-index van 3 adviseren toonaangevende organisaties het dragen van kleding met UV-bescherming. Deze grens wordt vaak al in de lente bereikt.

De bekendste UV-bescherming is zonnebrandcrème. De laatste onderzoeken hebben echter aangetoond dat in sommige crèmes hormoonwerende stoffen zitten die een effect kunnen hebben op de vruchtbaarheid van beide geslachten. Een veilig alternatief voor UV-bescherming tegen de zon is kleding met UV-bescherming.


VEILIG VAN DE ZON GENIETEN - MET KLEDING MET UV-BESCHERMING

DILLING heeft een uitgebreid assortiment aan kleding met UV-bescherming voor de hele familie. Bij de productie van kleding met UV-bescherming gebruiken we geen chemicaliën maar gebruiken we een nauwe breitechniek van de vezels. Heel natuurlijk dus. Voor de zomer adviseren we body's voor baby's, T-shirts en shorts voor kinderen maar ook T-shirts voor volwassenen. Ons volledige assortiment aan kleding met UV-bescherming heeft de hoogste certificering (UPF 50+) en beschermt tegen 98% van de UV-stralen. Op deze manier wordt uw huid optimaal beschermd.


UV-bescherming voor kinderen

De UV-bescherming tegen gevaarlijke zonnestralen is voor ons allemaal belangrijk maar vooral voor onze kinderen. Zij kunnen de kleding met UV-bescherming ook bij het spelen en zwemmen dragen zonder dat de zonnebescherming door zout- of chloorwater verdwijnt. Dit is heel belangrijk omdat kinderen en hun huid veel gevoeliger zijn dan die van de volwassenen. Een zonnebrand bij kinderen verhoogt het risico voor melanomen die later kunnen ontstaan.

Hier vindt u onze kleding met UV-bescherming: Thermo klending