Was instructies wollen ondergoed

Was instructies wollen ondergoed

 

Het onderhouden van wollen kleding kan soms lastig zijn, als u onze eenvoudige instructies volgt dan is het heel goed te doen.

1. Wassen
U kunt uw wollen ondergoed met de hand of in de wasmachine wassen. Voor een goede resultaat volgt u de volgende instructies:

Met de hand: Zorg ervoor dat de temperatuur van het water niet warmer is dan 30 graden en gebruik altijd een wolwasmiddel. Bovendien is het belangrijk dat de wol niet te lang doorweekt wordt.

In de wasmachine: Programmeer uw wasmachine op het 30 graden wolwasprogramma, voor een goede resultaat gebruikt u een wolwasmiddel. Gebruik nooit een bleekmiddel of een wasverzachter! Na het einde van het wasprogramma, de was direct uit de wasmachine halen.

2. Drogen
U moet erop letten dat u het kledingstuk niet gaat wringen om het water eruit te krijgen, maar zachtjes in knijpen zodat het overtollige water weggaat. Om een krimp te voorkomen is het handig om heel voorzichtig het kledingstuk een beetje uit te rekken. Wees voorzichtig met de naden, als u te hard trekt kunt u ze beschadigen.

U kunt uw wollen ondergoed aan de waslijn hangen of plat op een droogrek, maar nooit in een droger!

Was instructies wollen ondergoed