Onze belofte aan jou

Customer Promise
Customer Promise
Beste consument,
 
Bij DILLING werken we elke dag aan het ontwikkelen van de ultieme producten voor jou en je dierbaren. We weten dat dit ambitieuze woorden zijn, maar het is een glasheldere doelstelling die ons werk in alle opzichten vrij eenvoudig maakt; van ontwerp tot productie, tot service en kwaliteit.

We weten dat ambitieuze woorden toewijding vereisen, en we weten dat jij uiteindelijk de enige bent die kan beslissen of we bereiken wat we wilden bereiken.

We garanderen de grootst mogelijke transparantie in al onze processen. We focussen er consequent op dat onze productie steeds duurzamer en schoner wordt. We zijn er nog niet in geslaagd, maar we werken elke dag hard om er naartoe te gaan.

Onze belangrijkste taak is om jou, onze consument, een onbeperkt welzijnsniveau te bieden wanneer je onze kleding draagt. We maken onze producten van biologische wol en katoen, verven ze zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en ontwerpen en produceren alle kleding in een veilige werkomgeving in onze naaiateliers. Over het algemeen geven we je een product met design, hoge kwaliteit en een lange levensduur, zodat je de kleding jarenlang kunt dragen en zo bijdraagt aan een duurzamere consumptie.
 
Wij zijn van mening dat dit jou het vertrouwen en de overtuiging geeft dat je, naast DILLING, de grootst mogelijke aandacht kunt besteden aan de mensen, het milieu en het dierenwelzijn.

We hopen dat je als bewuste consument alles wat we zeggen en doen uitdaagt. We horen graag je mening en ervaringen met onze werkzaamheden en producten, zodat we nog beter kunnen worden in ons werk.

Dit is onze belofte aan jou.

Hoogachtend,

Namens iedereen bij DILLING


Charlotte, verantwoordelijk voor onze klantenservice, hoort graag van je en is bereikbaar via: charlotte@dilling.com

Voor algemene vragen met betrekking tot klantenservice kun je contact opnemen met: klantenservice@dilling.nl

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
Onze belangrijkste taak is om jou, onze consument, een onbeperkt welzijnsniveau te bieden wanneer je onze kleding draagt.

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
We garanderen de grootst mogelijke transparantie in al onze processen. We focussen er consequent op dat onze productie steeds duurzamer en schoner wordt.

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
We horen graag je mening en ervaringen met onze werkzaamheden en producten, zodat we nog beter kunnen worden in ons werk.

Customer Promise