Betaling - Levering - Retourneren

 

Betaling


U kunt bij DILLING.nl betalen met uw creditcard, (Visa en of Mastercard), PayPal en iDEAL.


  • AAA-diploma van DILLING


Kaartbetalingen in deze shop zijn gecertificeerd door DIBS Payment Services - een garantie dat betalingen in deze webshop aan de internationale bepalingen van Visa en Master Card International voldoen.

 

Bankrelatie:

Bank: ABN Amro
Rekeninghouder: DILLING A/S (moedermaatschappij van DILLING.nl)

IBAN-nr.: NL20ABNA0579872602
BIC-code (SWIFT-adres) ABNANL2A
Btw-nr.: NL824030771B01


Bij betalingen per creditcard vindt de belasting van uw rekening met het versturen van het product plaats.  

 

Snelle levering

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen vanuit ons warenhuis in Denemarken verzonden. Als u voor 12.00 uur besteld op een werkdag, wordt de bestelling vaak nog dezelfde dag verzonden. U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer 2-3 werkdagen naar Nederland of België. U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer 2-3 werkdagen voor Nederland en 3-4 werkdagen voor België. Als uw bestelling haast heeft, dan mag u graag contact opnemen met onze klantenservice.

Verzendkosten


Bestelt u vanuit Nederland en België voor meer dan € 80,- dan betaalt u geen verzendkosten.
Bedraagt uw bestelling vanuit Nederland en België minder dan € 80,- dan betaalt u slechts € 4,- aan verzendkosten.

100 dagen gratis retourgarantie


U kunt ongebruikte artikelen gemakkelijk binnen 100 dagen na ontvangst aan ons retourneren – zonder kosten en zonder enige reden.

Online registratie van je retourzending

Om je retourzending zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we het papier achterwege gelaten. Om een product te retourneren, moet je vanaf nu je retourzending op onze website registreren. Door de online registratie ontvang je je terugbetaling ook sneller. Bovendien besparen we hiermee op de gebruikte hulpbronnen.

Zo registreer je je retourzending

 1. Je hebt de volgende opties bij de registratie van een retourzending:
  - Registreer je retourzending hier.
  - Volg de link in je bestelbevestiging of op je factuur
  - Log in op 'Mijn account' en klik op 'Bestellingen en retouren'
 2. Zoek je artikel en geef de reden voor de retourzending op. Registreer je retourzending op de website van DHL door te klikken op 'Mijn artikel(en) retourneren'. Je retouretiket wordt vervolgens naar je e-mailadres gestuurd.

 3. Verpak je artikel en plak het retouretiket op de verpakking

 4. Het pakket moet worden afgeleverd bij een DHL parcelshop (de dichtstbijzijnde vind je op de website van DHL)

  Om het je makkelijk te maken, kun je het artikel terugsturen in dezelfde verpakking als waarin je het hebt ontvangen. Als je ervoor hebt gekozen om geen retouretiket bij te laten sluiten, kun je hier eenvoudig en snel opvragen: https://www.dilling.nl/retour

SNEL EN GRATIS RETOURNEREN


Als u producten wilt retourneren, kan u deze met ons retourlabel gratis terugsturen. Als u ons retourlabel niet heeft gekregen kan u deze hier printen: https://www.dilling.nl/retour

Lever het retourpakje in bij een DHL punt. Het dichtstbijzijnde DHL punt vind u hier: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints
Het dichtsbijzijnde DHL punt in België vind u hier: https://www.dhlparcel.be/en/consumer/dhl-servicepoints

Vergeet niet het retourformulier mee te sturen met het retourpakje. Het is belangrijk dat wij de informatie zoals naam van de klant en het bestelnummer hebben, deze staan op het retourformulier. Het bedrag dat u van ons terug krijgt wordt terugbetaald op dezelfde manier als waarop u de bestelling hebt betaalt. Reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald.

Neem bij problemen contact op met onze klantenservice - we helpen u graag verder. E-mailadres: klantenservice@dilling.nl.

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING staat als een traditioneel bedrijf uit Denemarken voor de zuiverste, ecologische fabricage van bio-ondergoed. Wij maken al 4 generaties lang een complete EU-productie van natuurlijk textiel voor de hele familie. Daarom is ons bio-ondergoed gunstig geprijsd omdat u rechtstreeks via de fabrikant koopt.

In onze online-shop van DILLING Bio ondergoed ontdekt u natuurlijke mode uit hoogwaardige grondstoffen zoals bio-katoen (Organic Cotton) waaruit wij bijv. damestopjes en herenondergoed maken. Ons wollen ondergoed en wollen pyjama’s van merinowol ondergaat een specifiek bewerkingsproces. Outdoorsporters maken wij enthousiast met ademend thermo ondergoed - ook van natuurlijk textiel.

Leer DILLING kennen – Natuurlijke mode en bio-ondergoed wat goed en fijn aanvoelt. Meer informatie kunt u vinden in onze blog. Verzenden naar andere plek? Dilling ondergoed -gemaakt van exclusieve merinowol- vind je in deze landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.