Colofon

 

DILLING.nl / DILLING A/S
 

Klantenservice

Rivium Westlaan 1,
2909 LD Capelle aan den IJssel
klantenservice@dilling.nl
Tel.: 010 8990188
 
Het bedrijf

DILLING A/S
Sundsvej 62
7400 Herning
KONINKRIJK DENEMARKEN

Btw-nr.: DK 21871583

Telefoon: +45 97120588
E-Mail: klantenservice@dilling.nl

Geregistreerde rechtbank: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen
Inschrijvingsnummer: 21871583
Bestuursvertegenwoordiger: Villy Hyldgaard Voorzitter van de directie: Bente Bertelsen    
De buitenlandvertegenwoordiger van het bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop en de klantenservice in Duitsland is: Morten Dilling

 

 

Inhoud van het online-aanbod

 

De DILLING aanvaardt geen garantie voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de beschikbaar gestelde informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen DILLING die betrekking hebben op schade van materiële of ideële aard en veroorzaakt zijn door het gebruik of niet-gebruik van de weergegeven informatie of door fout of onvolledige informatie, zijn principieel uitgesloten, voor zover er geen sprake is van een aantoonbaar opzettelijke of grof nalatige schuld van de zijde van DILLING. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend.

 

Verwijzingen en links

 

Bij directe of indirecte verwijzingen naar vreemde internetsites, die buiten het verantwoordelijkheidsgebied va DILLING liggen, zou een aansprakelijkheidsverplichting exclusief het geval van kracht worden waarin DILLING kennis van de inhoud heeft en het technisch mogelijk en redelijk zou zijn om het gebruik van verboden inhoud te voorkomen. DILLING heeft geen enkele invloed op de huidige en toekomstige vormgeving en op de inhoud van gelinkte/verbonden pagina's. Daarom neemt DILLING hiermee uitdrukkelijk afstand van alle inhoud van alle gelinkte/verbonden pagina's die na het zetten van de link werden gewijzigd.  Deze bepaling geldt voor alle links en verwijzingen die binnen het eigen internetaanbod zijn gezet alsook voor externe invoer in gastenboeken, discussieforums en mailing-lijsten van DILLING. Voor illegale, verkeerde of onvolledige inhoud en vooral voor schade die uit het gebruik of niet-gebruik van dergelijke aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de pagina aansprakelijk waar naartoe werd verwezen, niet degene die enkel via links naar de betreffende publicatie verwijst.

 

Auteurs- en kenmerkrecht

 

DILLING streeft ernaar om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte grafieken, geluidsdocumenten, video-registraties en teksten in acht tenemen, door haar zelf opgestelde grafieken, geluidsdocumenten, video-registraties en teksten te gebruiken of op licentie-vrije grafieken, geluidsdocumenten, video-registraties en teksten terug te grijpen.  Alle binnen het internetaanbod genoemde en evt. door derden beschermde merken en logo's vallen zonder uitzondering onder de bepalingen van het toegepaste merkrecht en de eigendomsrechten van de geregistreerde respectievelijke eigenaren. Alleen op basis van het simpele noemen van een merk kan niet de conclusie worden getrokken dat merken en logo's niet onder beschermde rechten van derden vallen! Het copyright voor openbaar gemaakte, door DILLING zelf opgestelde objecten blijft alleen bij DILLING. Een verveelvoudiging of gebruik van zulke grafieken, geluidsdocumenten, video-registraties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is zonder uitdrukkelijk toestemming van  DILLING niet toegestaan.

 

Rechtsgeldigheid van deze aansprakelijkheidsuitsluiting

 

Deze uitsluiting van de aansprakelijkheid dient als onderdeel van het internetaanbod te worden beschouwd, van waaruit naar deze pagina werd verwezen.

 

Salvatorische clausule

 

Voor zover onderdelen of individuele formuleringen in deze tekst niet, niet meer of niet volledig conform zijn aan het geldende recht, blijven de overige delen van het document in hun inhoud en geldigheid hierdoor onaangetast.

 

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING staat als een traditioneel bedrijf uit Denemarken voor de zuiverste, ecologische fabricage van bio-ondergoed. Wij maken al 4 generaties lang een complete EU-productie van natuurlijk textiel voor de hele familie. Daarom is ons bio-ondergoed gunstig geprijsd omdat u rechtstreeks via de fabrikant koopt.

In onze online-shop van DILLING Bio ondergoed ontdekt u natuurlijke mode uit hoogwaardige grondstoffen zoals bio-katoen (Organic Cotton) waaruit wij bijv. damestopjes en herenondergoed maken. Ons wollen ondergoed en wollen pyjama’s van merinowol ondergaat een specifiek bewerkingsproces. Outdoorsporters maken wij enthousiast met ademend thermo ondergoed - ook van natuurlijk textiel.

Leer DILLING kennen – Natuurlijke mode en bio-ondergoed wat goed en fijn aanvoelt. Meer informatie kunt u vinden in onze blog. Verzenden naar andere plek? Dilling ondergoed -gemaakt van exclusieve merinowol- vind je in deze landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.