Instructie voor herroepingsrecht

 

Herroepingsrecht


U hebt het recht om binnen veertien dagen zonder opgaaf van redenen dit contract op te zeggen.

De termijn tot herroepingsrecht is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u benoemde derde die niet de vervoerder is het product in ontvangst heeft genomen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u het formulier herroepingsrecht downloaden en invullen. Dit formulier kunt u per post, fax of e-mail naar ons versturen.

Ter garantie van de termijn tot herroepingsrecht is het voldoende dat u de mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht voor afloop van de herroepingsrechts termijn verstuurt naar:

Dilling.nl
Rivium Westlaan 1,
2909 LD Capelle aan den IJssel
E-Mail: klantenservice@dilling.nl
Tel.: 010 8990188
 

Volgen van een herroepingsrecht

Wanneer u een contract opzegt, moeten wij u alle betalingen de we van u hebben ontvangen, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die hieruit ontstaan bij een ander type levering dan de gunstige standaard levering die door ons wordt aangeboden), direct en uiterlijk binnen veertien dagen terugbetalen, gerekend vanaf de dag waarop de mededeling over uw herroepingsrecht van dit contract bij ons is binnengekomen. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde rekeningnummer dat u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij er uitdrukkelijk iets anders met u werd overeengekomen; er worden nooit onkosten berekend vanwege deze terugbetaling. Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat we de geretourneerde producten van u hebben ontvangen of tot u het bewijs geleverd hebt dat u de producten terug gezonden hebt, als dat eerder is.

U moet de producten direct en in elk geval uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop u ons over de herroepingsrecht van dit contract hebt geïnformeerd naar ons terugsturen of overdragen. De termijn is gegarandeerd indien u de producten vóór afloop van de termijn van veertien dagen verstuurt. U draagt de directe kosten van de terugzending van de producten.

U hoeft alleen eventueel waardeverlies van de producten aan te dragen, indien dit waardeverlies bij een controle op staat, eigenschappen en functioneren van de producten, niet in noodzakelijke omgang met u is te herleiden.

 

Klachten

Heeft u een klacht over een product die u bij ons heeft besteld? Dan kunt u online een klacht indienen bij de Europese Commissie via het klachten portaal http://ec.europa.eu/odr. Bij het indienen van een klacht vult a.u.b. ons e-mail adres in "service@dilling-underwear.dk".

 

Uitsluiting van het recht tot herroeping


Herroepingsrecht is uitgesloten bij:
 

  • Contracten voor de levering van producten die niet geprefabriceerd zijn en waarvan de fabricage een eventuele selectie of bestemming door de consument maatgevend is of die duidelijk op de persoonlijke behoeften van de consument is afgestemd.
  • Contracten voor de levering van verzegelde producten die om redenen ter bescherming van de gezondheid of de hygiëne niet voor teruggaaf geschikt zijn indien hun verzegeling na de levering werd verwijderd.

 

MODELFORMULIER VOOR HERROEPINGSRECHT


Download het formulier herroepingsrecht

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.