Kinderen

Nu: 30%-40% korting op alles voor baby's en kinderen. Aanbieding geldig vanaf vrijdag 24/9 tot middernacht, zondag 26/9/21.1 of 6

Wij denken aan uw kinderen! Ons bio-katoen en wol bestaan niet alleen uit gecertificeerde materialen, maar volgens onze principes, letten we ook in onze ververij in Denemarken op de milieu- en huidvriendelijkheid. Daarom maken we alleen gebruik van de 29 zuiverste kleurstoffen. Dilling draagt als één van de weinigen het Nordic eco-label. Om deze redenen is ons katoen buitengewoon zacht en comfortabel. Ook onze wol is zeer zacht omdat wij zonder chemicaliën de jeukende haartjes verwijderen. De kleding met UV-bescherming zorgt er juist voor dat de huid van uw kind op zonnige zomerdagen tegen de zon beschermd wordt.
Door de nauwe vezeling van de shirts en shorts wordt ongeveer 98% van de gevaarlijke UV-straling tegengehouden zonder dat er extra chemicaliën worden gebruikt.
Op deze manier is uw kind prima beschermd tijdens het spelen en zwemmen want de kleding van Dilling is ook bestand tegen chloor- en zout water, zo kunnen we de bescherming garanderen.

Lees meer