Maak een verschil voor de natuur op Black Friday

Steun IVN samen met DILLING

Het is een traditie geworden om samen met jou, 20% van de inkomsten van Black Friday te doneren aan een goed doel in plaats van kortingen aan te bieden.

Dit jaar steunen we het werk van IVN om mensen dichter bij de Nederlandse natuur te brengen en meer bewustzijn te creëren over hoe deze te beschermen. Dit speelt een belangrijke rol in relatie tot biodiversiteit; als je de natuur begrijpt en waardeert, kun je er beter voor zorgen en het laten floreren.

Biodiversiteit ligt ons nauw aan het hart — ook in november — en er zijn betere omstandigheden nodig om dit in stand te houden. Momenteel verdwijnen diersoorten, leefgebieden en ecosystemen wereldwijd in een alarmerend tempo.

Biodiversiteit zorgt voor schone lucht, schoon water, een goede bodemkwaliteit en bestuiving van gewassen — we kunnen niet zonder. *

*Bron: Europees Parlement.

We steunen IVN op Black Friday

De biodiversiteitscrisis is complex en het is moeilijk om precies te weten wat we zowel op grote als kleine schaal kunnen doen om betere omstandigheden voor fauna en flora te creëren.

Bij het ondersteunen van IVN zal uw donatie worden gebruikt voor activiteiten, cursussen en projecten voor mensen van alle leeftijden om het begrip van biodiversiteit te vergroten door te leren over alles wat groeit, bloeit, vliegt en kruipt in de prachtige en kwetsbare Nederlandse natuur.

Niemand kan alleen de natuur redden, maar samen kunnen we een verschil maken op plaatsen waar mensen uniformiteit hebben gecreëerd.

Tegelijkertijd kan elk van ons de plaatselijke biodiversiteit verbeteren door wilde zones te maken in de tuin waar gras en planten vrij kunnen groeien of door middel van seizoensgebonden bloemen op het balkon. Dit biedt meer leefgebieden voor bijen, vlinders en andere insecten.

Lees over het werk van IVN.

Het eigen natuurpark van DILLING

DILLING zet zich in voor het verbeteren van de biodiversiteit op onze eigen locaties. Momenteel wordt 53.000 vierkante meter landbouwgrond op ons hoofdkantoor in Herning, Denemarken, omgebouwd tot leefgebied voor dieren en planten.

In de toekomst zullen er schapen grazen als het eiwitrijke gras begint te groeien rond de vijf meren van het park. In het voorjaar bloeien planten als wilde chicorei en rolklaver rondom het schapenverblijf.

We hebben dezelfde focus op biodiversiteit in onze eigen ververij, waar gras en wilde planten vrij groeien.

We hopen dat je samen met ons op Black Friday, 24 november, het werk van het IVN zult steunen.

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.