Allergievriendelijk ondergoed

Onlangs hebben we van een klant een bericht ontvangen, dit bericht herinnerd ons er weer aan waarom we biologisch ondergoed produceren. Het verhaal van Ann-Lise heeft een grote indruk op ons gemaakt dat we hebben besloten om dit met u te delen. Dit natuurlijk met toestemming van Ann-Lise.

Ann-Lise vertelde ons dat ze jaren lang kampte met allergieën en intolerantie door ondergoed. Zo heeft ze een allergische reactie op synthetische materialen: zoals elastieken, naaigaren en kant. Wanneer ze ondergoed draagt met een van deze materialen krijgt ze onder andere last van kleine wondjes, rode plekken op haar huid, jeuk en irritaties. Deze symptomen kunnen worden verholpen door een “hormoon lotion” maar Ann-Lise wijst erop dat dit geen oplossing is voor de lange termijn.

Ann-Lise was al een tijdje opzoek naar geschikt ondergoed voor dagelijks gebruik zonder de kwelling van de allergieën te ervaren. Via mond op mond reclame hoorde ze van Dilling en heeft toen besloten om ons ondergoed van katoen / elastaan te proberen.

Ann-Lise verteld. "Sinds afgelopen lente ben ik begonnen met het dragen van ondergoed van Dilling, sinds dien heb ik geen enkele allergische reactie meer gehad!
Met het ondergoed van Dilling kan ik zweten maar zonder de gevolgen van een allergische reactie of een irriterende huid vooral rond mijn dijen en kruis. Voorheen was dit een grote uitdaging voor mij."Allergievriendelijk ondergoed


Het verhaal van Ann-Lise heeft indruk op ons gemaakt dat ons ondergoed het verschil maakt in haar dagelijkse leven.

De reden dat Ann-Lise ons ondergoed zonder problemen kan dragen komt door ons extreem schone productie proces. We kiezen kleine details met grote zorg, van het organisch katoen tot de naaigaren wat in het eindproduct wordt verwerkt. Het grootste verschil wordt in onze ververij gemaakt! Vaak worden resten van chemicaliën en kleurstoffen gebruikt die de allergische reacties kunnen veroorzaken. Dit is dan ook een van de redenen dat je nieuwe kleding moet wassen voor dat je het aantrekt.

Echter is wassen niet altijd voldoende, vaak genoeg kun je niet alle chemische stoffen uit de kleding wassen.

In onze ververij unit gebruiken we daarom ook geen chemicaliën en verstoffen die verdacht worden van extra toevoegingen, zoals allergenen of stoffen die op een andere manier schadelijk zijn voor mens en milieu. Tests door laboratoria heeft uitgewezen dat de hoeveelheid zware metalen in ons afvalwater dan ook vele malen lager is dan de toegestane hoeveelheid in ons drinkwater. Dit is ook een van de redenen dat je ons ondergoed niet hoeft te wassen, maar direct kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken voor allergische reacties.

Heeft u last van allergische reacties of een intolerantie voor ondergoed, dan kunnen wij u ondergoed van Dilling aanbevelen. U herkent het ondergoed aan de kleine “BIO” label.