3 redenen waarom je jouw kind moet kleden in wol

De wintermaanden kunnen moeilijk zijn voor de kleintjes die urenlang buiten doorbrengen in kleding die of te warm of niet warm genoeg is. Als je zeker wilt weten dat jouw kind goed gekleed is, kun je het beste wol als basislaag gebruiken – hier zijn drie goede redenen waarom.

1. VEEL BEWEGINGSVRIJHEID


Het tempo is hoog, wanneer de kleintjes rondrennen op het schoolplein. Er wordt gerend, gefietst, gegleden en geklommen. Daarom hebben zij wollen ondergoed nodig die hen bewegingsvrijheid biedt en warm houdt terwijl het zweet geabsorbeerd wordt tijdens het rondrennen. Wollen ondergoed zorgt daarvoor.


2. GOEDE NACHTRUST


De juiste lichaamstemperatuur is belangrijk voor een goede nachtrust. Wollen ondergoed kan je kind helpen om de lichaamstemperatuur te regelen, omdat het ademend is en vocht absorbeert indien nodig. Tegelijkertijd houdt het je kind ook warm wanneer hij/zij het dekbed ’s nachts wegtrapt.


3. DRAAGT BIJ AAN EEN FIJN GEVOOEL


Kinderen zweten, kwijlen, springen in plassen en spelen in het zand. Ofwel, je kind moet droog gehouden worden. Wollen ondergoed kan daarbij helpen. Wanneer je wollen ondergoed draagt, kan dit tot wel vijf keer meer vocht van het lichaam absorberen in vergelijking tot katoenen ondergoed. Wolle ondergoed kan je kind daarom droog en warm houden. (En onthoud: als je kiest voor een combinatie van wol en katoen, waarbij de katoen aan de binnenkant zit, zullen de mogelijkheden van de wol niet werken aangezien wol vanaf de buitenkant geen katoen kan drogen.

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING staat als een traditioneel bedrijf uit Denemarken voor de zuiverste, ecologische fabricage van bio-ondergoed. Wij maken al 4 generaties lang een complete EU-productie van natuurlijk textiel voor de hele familie. Daarom is ons bio-ondergoed gunstig geprijsd omdat u rechtstreeks via de fabrikant koopt.

In onze online-shop van DILLING Bio ondergoed ontdekt u natuurlijke mode uit hoogwaardige grondstoffen zoals bio-katoen (Organic Cotton) waaruit wij bijv. damestopjes en herenondergoed maken. Ons wollen ondergoed en wollen pyjama’s van merinowol ondergaat een specifiek bewerkingsproces. Outdoorsporters maken wij enthousiast met ademend thermo ondergoed - ook van natuurlijk textiel.

Leer DILLING kennen – Natuurlijke mode en bio-ondergoed wat goed en fijn aanvoelt. Meer informatie kunt u vinden in onze blog. Verzenden naar andere plek? Dilling ondergoed -gemaakt van exclusieve merinowol- vind je in deze landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.