KLANTENSERVICE


Wij willen graag de optimale service aanbieden. Hierbij hoort beslist een webshop die eenvoudig en overzichtelijk is. Bij onze Help & FAQ kan u veel antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.


ONZE KLANTEN STAAN CENTRAAL

Heeft u vragen of suggesties, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice:

Telefoon: 010 8990188 (Maandag t/m donderdag 8:00 – 16:00 uur, vrijdag 08:00 – 15:00 uur)
E-Mail: klantenservice@dilling.nl
We zitten ook op Facebook, waar u ons elke dag een berichtje kunt sturen via Messenger
U kan ook een berichtje naar ons sturen via dit icon op de website.Wij antwoorden maandag t/m vrijdag (15:00) binnen 24 uur.

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.