De gedachte achter DILLING

Bij alles was we bij DILLING doen, ben jij, onze klant, de drijfveer. Jij bent het middelpunt van dit alles. We willen dat jij je onbeperkt goed voelt in onze kleding, wetende dat elk product is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen met de grootste zorg voor onze dieren, onze werknemers en het milieu. We weten dat je extreem hoge verwachtingen van ons hebt en we voelen ons nederig bij elke bestelling die je plaatst. Daarom zetten we ons elke dag in en stellen ambitieuze normen voor onze productie en distributie om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Om jou een ongeëvenaarde kwaliteit en onbeperkt welzijn te kunnen bieden, beheren en begeleiden wij elke stap van de productie. Wij bezitten het grootste deel van onze toeleveringsketen, van de snijderij tot het naaiatelier en de ververij.

Zou het makkelijker zijn om onze productie uit te besteden aan het Oosten? Ja absoluut. Het bezitten van onze eigen toeleveringsketen is geen gemakkelijke keuze. Het brengt grote verantwoordelijkheid en kosten met zich mee. Het is complex, het daagt ons uit en houdt ons scherp. Maar we zitten vol passie en ambitie en zetten ons hier daarom 100% voor in. We accepteren niet zomaar een conformiteitsdocument of jaarlijks fabrieksbezoek waarin staat dat alles er op papier goed uitziet.

We kunnen 's nachts met een gerust hart gaan slapen omdat we weten dat we het productieproces volledig onder controle hebben. We weten altijd dat de dieren goed zijn behandeld, waar onze producten worden gemaakt en door wie ze zijn gemaakt. Dierenwelzijn, milieuoverwegingen en arbeidsomstandigheden komen allemaal samen.

Waar ik het meest blij mee ben, is het feit dat wij bij DILLING allemaal samenwerken aan dit gezamenlijke doel. Onze bekwame en toegewijde medewerkers in onze naai- en snijfaciliteit in Litouwen en onze toegewijde en getalenteerde medewerkers in onze ververij, magazijn en kantoor in Denemarken. Het mooie van dit alles zijn onze verschillen. We hebben allemaal verschillende achtergronden en culturen, en we hebben verschillende vaardigheden en competenties. De diversiteit van onze medewerkers is een duidelijk voordeel omdat we allemaal inbrengen wat we weten en elkaar respecteren. Wanneer dit alles bij elkaar komt, kunnen we onze producten aan jou, onze klant, leveren.

De 4e generatie zijn brengt natuurlijk een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. DILLING is de afgelopen eeuw in mijn familie geweest en op een dag zal ik het bedrijf overdragen aan iemand anders. DILLING is alleen te leen. Dus voor mij gaat dit niet over het maximaliseren van de winst en het verkopen van het bedrijf - er staat hier meer op het spel. Het gaat om voortbouwen op het bestaande fundament dat in generaties voor mij is gelegd. Het gaat om het voortbouwen op het bestaande fundament dat in generaties voor mij is gelegd en om het door te kunnen geven aan de toekomstige generaties.

Morten Dilling

CEO & 4e generatie

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.