Bereid je voor op je skivakantie

Zuivere merinowol - geen plastic

De wollen kleding van DILLING houdt je warm als het koud is en koelt je af als je het warm hebt. Merinowol is een natuurlijk materiaal dat je lichaamstemperatuur op natuurlijke wijze reguleert en vocht en koude lucht wegvoert van je huid.

In tegenstelling tot synthetische vezels zoals polyester die van plastic zijn gemaakt, is wollen kleding ademend en zelfreinigend. Vaak hoef je je kleren na gebruik alleen maar uit te luchten om ze weer fris en geurvrij te maken, voordat je weer klaar bent voor een nieuwe dag op de piste. Als je je wol dagenlang kunt dragen, zal je bagage ook minder wegen.

Ademend

Temperatuur regulerend

Vocht absorberend

DILLING ACTIVEWEAR

DILLING's sportkleding combineert alle natuurlijke voordelen van merinowol met een prestatiegericht ontwerp. De collectie bestaat uit een breed assortiment single wollen basis- en tussenlagen die een natuurlijk ademend, temperatuur regulerend en antibacteriële eigenschappen aanbieden als alternatief voor synthetische materialen.

De breitechniek en het ontwerp zijn geconstrueerd om het beste comfort te bieden en een volledige bewegingsvrijheid mogelijk te maken.

Highlights

Highlights

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.