Onze medewerkers

Bij DILLING geloven we dat openheid, respect en vertrouwen in andere mensen voor iedereen het verschil maken. Daarom willen we je een kijkje geven in het bedrijf en de familie die we DILLING noemen.

We nodigen je uit om in ons universum te stappen door middel van verhalen van de mensen achter het merk die elke dag hun best doen om aan je verwachtingen te voldoen. Elke persoon in de DILLING-familie is belangrijk, maar omdat we niet over iedereen kunnen vertellen, hebben we er een paar uitgekozen die hun verhalen met je delen.
10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.