Samen kunnen we Oekraïne helpen warm te blijven deze winter

Op vrijdag 25/11/2022 is het Black Friday. Wederom, in plaats van kortingen aan te bieden, slaan we de handen ineen om 20% van de dagomzet te doneren aan een goed doel.

De oorlog in Oekraïne woedt nog steeds en de bevolking betaalt de zwaarste prijs. We willen graag helpen waar we kunnen.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om binnenlandse vluchtelingen in Oekraïne te ondersteunen - en we hopen dat jij ons helpt om het verschil te maken.

DILLING's productie in Oekraïne

Eerder dit jaar startte DILLING met de productie in Oekraïne. We wilden al heel lang onze productiecapaciteit in Europa uitbreiden en Oekraïne stond al voor de oorlog op onze radar, omdat het erkende naaifabrikanten zijn die bekend staan om de hoge kwaliteit van hun werk en uitstekende vaardigheden in het werken met textiel.

We waren al in gesprek met naaiatelier Lesya toen Rusland in februari 2022 Oekraïne binnenviel. Gedurende de daaropvolgende maanden werd de dialoog van een permanente samenwerking voortgezet en in juli 2022 verlieten de eerste DILLING-producten de fabriek in Novohrad-Volynskyi, in het noordwesten van Oekraïne.

Momenteel hebben we 30 naaisters die naaien voor DILLING. Het doel voor 2023 is om het aantal naaisters te verhogen naar 50 en 12.000 kledingstukken per week te produceren.

Hulp aan de binnenlandse vluchtelingen in Novohrad-Volynskyi

Sinds het begin van de oorlog zijn veel burgers gedwongen hun huizen te ontvluchten. Op dit moment leven er in het gebied Novohrad-Volynskyi, waar Lesya ligt, ongeveer 10.000 vluchtelingen als binnenlandse vluchtelingen.

In een tijd van oorlog en internationale energiecrisis zullen veel Oekraïners de winter tegemoet kunnen zien zonder verwarming, water of elektriciteit. In de winter zakt de gemiddelde temperatuur in Oekraïne vaak onder het vriespunt, wat een toch al kritieke situatie kan verergeren.

Onze gezamenlijke Black Friday donatie

Met jouw hulp doneren wij vanaf vrijdag 25/11/2022 20% van de omzet. Het geld van de donatie zal onder andere worden gebruikt voor de aanschaf van 600 met merinowol gevoerde jassen, evenals warme kleding, dekens, tassen voor voedselopslag en noodzakelijke hygiëneproducten, zodat de binnenlandse vluchtelingen in Novohrad-Volynskyi warm kunnen blijven.

We hopen dat we samen een verschil kunnen maken voor Oekraïne.

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING staat als een traditioneel bedrijf uit Denemarken voor de zuiverste, ecologische fabricage van bio-ondergoed. Wij maken al 4 generaties lang een complete EU-productie van natuurlijk textiel voor de hele familie. Daarom is ons bio-ondergoed gunstig geprijsd omdat u rechtstreeks via de fabrikant koopt.

In onze online-shop van DILLING Bio ondergoed ontdekt u natuurlijke mode uit hoogwaardige grondstoffen zoals bio-katoen (Organic Cotton) waaruit wij bijv. damestopjes en herenondergoed maken. Ons wollen ondergoed en wollen pyjama’s van merinowol ondergaat een specifiek bewerkingsproces. Outdoorsporters maken wij enthousiast met ademend thermo ondergoed - ook van natuurlijk textiel.

Leer DILLING kennen – Natuurlijke mode en bio-ondergoed wat goed en fijn aanvoelt. Meer informatie kunt u vinden in onze blog. Verzenden naar andere plek? Dilling ondergoed -gemaakt van exclusieve merinowol- vind je in deze landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.