Onze belofte aan jou

Bij DILLING werken we elke dag aan het ontwikkelen van de ultieme producten voor jou en je dierbaren. We weten dat dit ambitieuze woorden zijn, maar het is een glasheldere doelstelling die ons werk in alle opzichten vrij eenvoudig maakt; van ontwerp tot productie, tot service en kwaliteit.

We weten dat ambitieuze woorden toewijding vereisen, en we weten dat jij uiteindelijk de enige bent die kan beslissen of we bereiken wat we wilden bereiken.

We garanderen de grootst mogelijke transparantie in al onze processen. We focussen er consequent op dat onze productie steeds duurzamer en schoner wordt. We zijn er nog niet in geslaagd, maar we werken elke dag hard om er naartoe te gaan.

Onze belangrijkste taak is om jou, onze consument, een onbeperkt welzijnsniveau te bieden wanneer je onze kleding draagt. We maken onze producten van biologische wol en katoen, verven ze zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en ontwerpen en produceren alle kleding in een veilige werkomgeving in onze naaiateliers.

Over het algemeen geven we je een product met design, hoge kwaliteit en een lange levensduur, zodat je de kleding jarenlang kunt dragen en zo bijdraagt aan een duurzamere consumptie.

Wij zijn van mening dat dit jou het vertrouwen en de overtuiging geeft dat je, naast DILLING, de grootst mogelijke aandacht kunt besteden aan de mensen, het milieu en het dierenwelzijn.

We hopen dat je als bewuste consument alles wat we zeggen en doen uitdaagt. We horen graag je mening en ervaringen met onze werkzaamheden en producten, zodat we nog beter kunnen worden in ons werk.

Onze belofte aan jou.

Hoogachtend,

Namens iedereen bij
DILLING

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING staat als een traditioneel bedrijf uit Denemarken voor de zuiverste, ecologische fabricage van bio-ondergoed. Wij maken al 4 generaties lang een complete EU-productie van natuurlijk textiel voor de hele familie. Daarom is ons bio-ondergoed gunstig geprijsd omdat u rechtstreeks via de fabrikant koopt.

In onze online-shop van DILLING Bio ondergoed ontdekt u natuurlijke mode uit hoogwaardige grondstoffen zoals bio-katoen (Organic Cotton) waaruit wij bijv. damestopjes en herenondergoed maken. Ons wollen ondergoed en wollen pyjama’s van merinowol ondergaat een specifiek bewerkingsproces. Outdoorsporters maken wij enthousiast met ademend thermo ondergoed - ook van natuurlijk textiel.

Leer DILLING kennen – Natuurlijke mode en bio-ondergoed wat goed en fijn aanvoelt. Meer informatie kunt u vinden in onze blog. Verzenden naar andere plek? Dilling ondergoed -gemaakt van exclusieve merinowol- vind je in deze landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.