Onze belofte aan jou

Bij DILLING werken we elke dag aan het ontwikkelen van de ultieme producten voor jou en je dierbaren. We weten dat dit ambitieuze woorden zijn, maar het is een glasheldere doelstelling die ons werk in alle opzichten vrij eenvoudig maakt; van ontwerp tot productie, tot service en kwaliteit.

We weten dat ambitieuze woorden toewijding vereisen, en we weten dat jij uiteindelijk de enige bent die kan beslissen of we bereiken wat we wilden bereiken.

We garanderen de grootst mogelijke transparantie in al onze processen. We focussen er consequent op dat onze productie steeds duurzamer en schoner wordt. We zijn er nog niet in geslaagd, maar we werken elke dag hard om er naartoe te gaan.

Onze belangrijkste taak is om jou, onze consument, een onbeperkt welzijnsniveau te bieden wanneer je onze kleding draagt. We maken onze producten van biologische wol en katoen, verven ze zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en ontwerpen en produceren alle kleding in een veilige werkomgeving in onze naaiateliers.

Over het algemeen geven we je een product met design, hoge kwaliteit en een lange levensduur, zodat je de kleding jarenlang kunt dragen en zo bijdraagt aan een duurzamere consumptie.

Wij zijn van mening dat dit jou het vertrouwen en de overtuiging geeft dat je, naast DILLING, de grootst mogelijke aandacht kunt besteden aan de mensen, het milieu en het dierenwelzijn.

We hopen dat je als bewuste consument alles wat we zeggen en doen uitdaagt. We horen graag je mening en ervaringen met onze werkzaamheden en producten, zodat we nog beter kunnen worden in ons werk.

Onze belofte aan jou.

Hoogachtend,

Namens iedereen bij
DILLING

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.