WANDELEN

ADEMEND EN ANTIBACTERIEEL

We hebben zorgvuldig nagedacht over materialen en ontwerp om je de beste omstandigheden te bieden wanneer je op avontuur gaat in de natuur. Daarom is onze actieve kleding van merinowol ademend, temperatuurregulerend en antibacterieel - in tegenstelling tot synthetische vezels.

Tijdens een wandeltocht heb je kleding nodig die je warm houdt en bovenkleding die bestand is tegen onvoorspelbaar weer.

Onze leggings, onderbroeken en shirts van merinowol helpen je warm te blijven, terwijl onze functionele softshell jassen, met een buitenlaag van gerecycled nylon, zeer duurzaam en water- en windbestendig zijn. Aan de binnenkant zit zachte wol, zodat je huid kan ademen.

Heren colsjaal van merinowol
Heren colsjaal van merinowol

Biologisch

Heren colsjaal van merinowol

€ 21.99

T-shirt van merinowol voor heren
T-shirt van merinowol voor heren

Biologisch

T-shirt van merinowol voor heren

€ 47.99

Nordic Swan Ecolabel

10% korting op je eerste bestelling

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Tevens krijg je nieuws en inspiratie rechtstreeks in je inbox.

Accepteer marketing cookies om je aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief

Wijzig uw voorkeur

DILLING is een Deens familiebedrijf met een lange traditie in de productie van biologische wolproducten die je heerlijk warm houden. Vandaag de dag maken we biologische kleding van biologische merinowol en katoen voor het hele gezin met onze vierde generatie, onder leiding van Morten Dilling. Ons biologisch ondergoed wordt verkocht tegen voordelige prijzen, omdat je het rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

Op onze website vind je zachte, ademende en allergievriendelijke kleding van natuurlijke stoffen, die zonder schadelijke chemicaliën en binnen Europa geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd met het Nordic Swan-ecolabel en worden met milde stoffen geverfd in DILLING's eigen ververij in Denemarken.

Je vindt de producten van DILLING in de volgende landen: dk.dilling.comdilling.dedilling.seuk.dilling.comdilling.fidilling.frno.dilling.com.